Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.

Kernwaarden zijn een managementinstrument. En de eerste vraag is dan ook: wat wilt u ermee bereiken? Als u het doel scherp in beeld hebt, kunnen we samen tot effectieve kernwaarden komen. De woorden die het kompas vormen voor de daden. G2O Consultants begeleidt graag uw kernwaardentraject.

Lees verder 

Er kan iets in de lucht hangen in uw organisatie. Een houding. Een gedachte. Een manier van werken. Eilandjesgeest. Hokjesdenken. Achteloosheid. Interne gerichtheid. Iets wat heel duidelijk is, en toch ongrijpbaar. Wat is het en hoe verandert u het? G2O Consultants geeft u graag de cruciale inzichten. Hoeveel inzicht durft u aan?

Lees verder 

Gedrag, keuzes, energie, weerstand: ze worden grotendeels bepaald door een onzichtbare maar sturende kracht. Drijfveren. Als u klanten of medewerkers wilt meekrijgen, kan een drijfverenanalyse de sleutel tot succes aanreiken. Onze drijfverentest is daarvoor de ultieme tool.

Lees verder 

De werkomgeving kan voor u de nodige uitdagingen opleveren. Spanning bijvoorbeeld, voor uzelf of in werkrelaties. Stress. Gedrag dat niet effectief is. Moeite met keuzes maken of nee zeggen. Een communicatiestijl die gewoon niet werkt. Onzekerheid, wantrouwen. Hoe klein of groot uw vastlopers ook zijn, personal of teamcoaching gaat u verder helpen.

Lees verder 

We zijn benieuwd naar uw vraagstuk!

Of

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren