Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.

Ontdek in één dagdeel wat de meest basale, sturende krachten in uw eigen organisatie zijn. Drijfveren. Verstopt, diep in uw brein, doen ze hun werk terwijl u dit leest. Ze zijn bepalend voor de energie in uw organisatie, en geven uw onderneming een eigen kleur. Ze verklaren weerstand en energie, brengen in een flow en zorgen voor conflict. Drijfveren bepalen uw speciale aantrekkingskracht voor klanten én medewerkers. Kortom: ze zijn goed voor een dosis power!

Met gratis persoonlijke drijfverenrapportage

Programma

 • Kennismaking met de basisdrijfveren
 • Persoonlijke drijfveren
 • Organisatiedrijfveren
 • Drijfveren en scherp positioneren
 • Drijfveren en effectief veranderen
 • Cases

Locatie

G2O Consultants in Utrecht

Goed bereikbaar met auto en OV.
Parkeren voor de deur

Kosten

€395,- ex. BTW per persoon

incl. lunch of lichte maaltijd

Tijd

12.30 – 13.00 uur ontvangst

incl. lunch
13.00 – 16.00 uur masterclass

Indien avond

17.30 – 18.00 uur ontvangst

incl. lichte maaltijd
18.00 – 21.00 uur masterclass

Data:

 • We zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Masterclass. Binnenkort verschijnt hier meer informatie over.

Na de masterclass ‘Ondernemen met power’ bent u zich bewust van deze verborgen krachten en weet u er slim gebruik van te maken in uw:

 • Organisatiestrategie
 • Marketing/positionering
 • HR
 • Verandertrajecten

Reacties van deelnemers

Christa Verhorst – Concerned

Christa Verhorst – Concerned

Een inspirerende avond in een mooie setting! Nog meer inzicht over wat mensen en organisaties drijft en waar dit vandaan komt. Vandaag tijdens de lunch waren de drijfveren onderwerp van gesprek.

Marien Polman – Aannemersbedrijf M. Polman

Marien Polman – Aannemersbedrijf M. Polman

Voor ons was de masterclass ‘drijfsveren’ erg verrassend en verhelderend! Het geeft en realistisch beeld hoe je als ondernemer in de markt staat en zeer zeker ook waar je kansen liggen! Je gaat na deze masterclass nadenken waaróm je de zaken zo aanpakt, en waarom een ander het soms heel anders doet. Kortom, leer van jezelf, leer van anderen, maar blijf jezelf want dat past bij je….

Matthijs Waleboer – Visser & Visser

Matthijs Waleboer – Visser & Visser

De Masterclass ‘Ondernemen met power’! Een bijeenkomst, georganiseerd door professionals, waarin je je diepste drijfveren ontdekt! Een absolute aanrader als je wilt weten hoe je je drijfveren strategisch kunt inzetten. In interactie, organisatie, marketing, concurrentie en je identiteit. Kortom: na de masterclass ga je weg met een grote dosis power!

Maarten Vroegindeweij – 3BM / Domera

Maarten Vroegindeweij – 3BM / Domera

“Een wetenschappelijke basis, praktische tips en inzicht in de wonderlijke wereld van de menselijke psyche. Van harte aanbevolen! Dankzij het volgen van de masterclass van G2O ben ik me bewuster geworden van wat drijfveren doen tussen mensen, binnen je team, met je merk en richting klanten.”

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren