Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
 

Ontdekken hoe de parel van je organisatie gaat schitteren

Karin Valk Algemeen directeur

Een boost voor Valk Solutions

Karin en Robert Valk hadden een duidelijke ambitie. Een droom. Nóg meer retailketens laten profiteren van de krachtige omnichannel-oplossing van Valk Solutions. G2O Consultants haalde de echte kracht van het IT-bedrijf naar boven. En vooral: gaf advies over de beste manier om deze te benutten als bron van aantrekkingskracht. Dat leidde tot een positionering die conflicterende drijfveren met elkaar verbindt: innovatie als heilige graal van Valk Solutions, zekerheid als beslissende randvoorwaarde voor de retailer.

De parel van Valk Solutions ging overtuigend schitteren, met een directe impact op de new business. De droom van Robert en Karin komt uit. Nieuwe klanten melden zich aan en het is nu vooral zaak om het team – nu zeventig medewerkers – te laten groeien. Het team, dat door de positionering hernieuwde trots en energie voelt. Voor Karin staat het als een paal boven water dat de toestroom van talent (in een schaarse arbeidsmarkt) mede aan de positionering is te danken. Parels trekken parels.

"

“G2O Consultants heeft ons geholpen de juiste snaar te raken bij klanten. De analyse van onze identiteit én die van de doelgroep was treffend. We zijn zelf gewend een hoge kwaliteit te leveren. De grondige onderbouwing en het doordachte advies van G2O Consultants sprak ons dan ook aan.

"

We zijn benieuwd naar uw vraagstuk!

Of

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren