Ontdekken hoe verschillende karakters een identiteit vormen

Remco Koudijs Partner

Een gedeeld verhaal voor Arpentus

Met z’n drieën waren ze van start gegaan. Verder als zelfstandige specialisten op het gebied van bedrijfsovernames en waarderingen. Maar drie mensen zijn nog niet zomaar één bedrijf. En daarom zijn wij gaan graven. Boven water halen wat Remco, Jurgen en Frans drijft. Helder krijgen wat de verschillen zijn, en vooral waar de basis voor een scherpe positionering ligt. Die basis hebben we gevonden.

En inmiddels heeft Arpentus een duidelijke positionering in de markt voor bedrijfsovernames. Het archetype van de Hero/Magician werd leidend. De merkessentie vormt de rode draad: Arpentus leidt je persoonlijk door het complexe proces van aan- of verkoop naar de voor jou allerbeste deal. Inderdaad. Arpentus brengt je verder.

"

“De grondige analyse van G2O Consultants sprak ons erg aan. Vanwege de waardevolle inzichten, maar óók omdat wij bij een aan of verkooptraject op dezelfde manier te werk gaan. We analyseren de bedrijfsactiviteiten van een onderneming grondig, zodat we niet alleen de cijfers kennen,maar ook de herkomst ervan begrijpen.
Daardoor kunnen we in onderhandelingen doorslaggevende inzichten inbrengen. Dankzij het positioneringstraject met G2O Consultants is dit onderdeel geworden
van onze sterke propositie.

"

We zijn benieuwd naar uw vraagstuk!

Of

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren