Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
 

Inzien wat je eigen aandeel in de organisatiecultuur is

Gert Bosch Directeur

Het groeipad van Bosch Beton

Het leek in eerste instantie vooral te gaan over marketing. Over positionering. Maar de keuze om eerst naar kernwaarden te kijken, veranderde de uitdaging voor het management van Bosch Beton. Want kernwaarden zijn voor iedereen in de organisatie, met het managementteam aan kop. Wij deden interviews met medewerkers en brachten de cultuur van de organisatie scherp in beeld. Het gezamenlijk formuleren van kernwaarden wierp meteen z’n vruchten af. Ook in het managementteam kwam een proces van zelfreflectie op gang, aangewakkerd door onze coach.

Het team ging bewust nadenken over zijn eigen rol, ieder MT-lid in het bijzonder. Daarnaast heeft het managementteam de keuze gemaakt om anderen daarbij te helpen. Zo zijn onze coaches beschikbaar gesteld voor alle medewerkers die vastlopen. Mooi is dat. Positionering, kernwaarden én versterking van het menselijk kapitaal als een integrale aanpak.

"

“De sessies met G2O Consultants hebben nieuwe inzichten gegeven in ons bedrijf. Ze hebben bovendien veel bijgedragen aan de ontwikkeling van ons managementteam. We kregen tips waar we soms nog dezelfde dag wat mee konden.

"

We zijn benieuwd naar uw vraagstuk!

Of

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren